Trainingen

Het Nieuwe Rijden

Stop met het oude autorijden en restyle uw rijstijl!
Het programma het Nieuwe Rijden stimuleert automobilisten over te gaan op energie-efficiënter rijgedrag. Wat u zelf kunt doen om brandstof- en/of onderhoudskosten te besparen leren we u in deze training. De cursus bestaat uit een 1e en 2e beoordelingsrit, een theoriegedeelte en een evaluatie. Bij deelname ontvangt u een certificaat van Moonen Verkeersopleidingen en Trainingen. Wilt u meer informatie over deze training , neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Rijvaardigheidstraining

Wilt u uw rijvaardigheid opfrissen?
Deze training is ontwikkeld om bestuurders bewust te maken van de risico’s die het dagelijks verkeer met zich meebrengt. U wordt geleerd om gevaren te herkennen en te vermijden. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen. Na het volgen van de Rijvaardigheidstraining bent u beter in staat uw snelheid aan te passen aan de omstandigheden. Risicobewustwording heet dat!
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

Caravan- en/of aanhangwagentraining

In combinatie met theorie en praktijk leert u het gebruik van spiegels, beladen van caravan, achteruit manoeuvreren en berijden van hellingen. Dit alles in het mooie Limburgse heuvellandschap.
Klik op contact voor meer informatie.